ALTIJD IN CONTROLE:

Draadloze temperatuur registratie & bewaking

Monitor de parameters die voor u belangrijk zijn

Neem geheel vrijblijvend contact op

Onze experts hebben de benodigde technische knowhow & industrie-inzichten om het meest geschikte temperatuur registratiesysteem te adviseren voor uw toepassing.

Altijd up-to-date met ons draadloze temperatuur bewakingssysteem

Optimaliseer uw omgevingscondities. Ons geavanceerde bewakingssysteem “IceSpy” monitort voortdurend de temperatuur-, CO₂-, en/of luchtvochtigheid niveaus in uw omgeving. Ga met een gerust gevoel te werk, wetende dat een hoogstaand systeem uw onderneming en temperatuurgevoelige producten bewaakt.

Farmacie

Strikte regelgevingen vereisen nauwkeurige controle van o.a. CO2, druk en luchtvochtigheid om de stabiliteit en werkzaamheid van geneesmiddelen te waarborgen

Distributie

Temperatuur-, en CO₂ monitoring in de distributie helpt de kwaliteit en veiligheid van producten zoals voedingsmiddelen en geneesmiddelen te waarborgen

Voedingsmiddelen

Garandeer versheid, veiligheid en productkwaliteit. Voldoe aan voedselveiligheidsvoorschriften en minimaliseer financiële verliezen als gevolg van productverspilling

Zorg & Welzijn

Voldoe aan wettelijke normen, waarborg de integriteit van medische apparatuur en bescherm

de gezondheid van patiënten door temperatuurmonitoring

Laboratoria

Optimale temperatuurbeheersing zorgt voor consistente laboresultaten. Waarborg de integriteit van experimenten en de stabiliteit van opgeslagen monsters

De totaaloplossing voor bewaking van omgevingscondities

Ontdek onze alles-in-één oplossing voor het bewaken van omgevingscondities. Onze monitoring systemen registreren voortdurend temperatuur-, CO2- en %RH niveaus en slaan de gegevens op in de Cloud. Met toegang via pc, tablet of smartphone heeft u altijd en overal inzicht in de status van uw ruimtes en TCU’s. Bovendien ontvangt u direct een alarm bij een temperatuuroverschrijding.

Naast het in realtime bekijken van de gegevens kunt u deze ook downloaden. Gebruik de gegevens bijvoorbeeld voor analyse en het genereren van rapporten, waardoor u uw kwaliteitsborging kunt versterken en historische trends kunt analyseren.

Met onze jarenlange ervaring is Re5al een betrouwbare partner op het gebied van omgevingsbewaking. Ons systeem is geavanceerd, gebruiksvriendelijk, en wordt gebruikt in diverse branches.

Betaalbaar

Monitor betaalbaar temperatuur, CO₂, %RH en druk. Alle parameters die voor u belangrijk zijn onder één dak met ons registratiesysteem

Betrouwbaar

Altijd op de hoogte van uw metingen in uw eigen cloud omgeving, 24/7 en overal ter wereld met een uptime garantie van 99,99%

Gebruiksvriendelijk

Een gebruiksvriendelijk systeem met intuïtieve interface dat ook voor beginners gemakkelijk in gebruik is

Volg realtime omgevingscondities

Gebruikers van het systeem hebben de mogelijkheid om de verzamelde gegevens in realtime te bekijken in de Cloud omgeving. De Cloud biedt een gebruiksvriendelijke interface die continu de meest actuele informatie toont, waardoor u altijd op de hoogte bent van de actuele omgevingscondities.

Dit realtime inzicht stelt u in staat om snel te reageren op veranderende omstandigheden en proactief te handelen om problemen te voorkomen.

Genereer automatisch rapporten

Verhoog efficiëntie en bespaar kostbare tijd. U geniet de mogelijkheid automatisch rapporten te genereren op basis van vooraf ingestelde data, ideaal wanneer u deze moet kunnen overleggen gedurende audits en controles.

Bekijk en download geregistreerde data in 2 klikken

Het systeem biedt gebruikers de mogelijkheid om data te exporteren in de vorm van PDF en CSV. Dit kan zowel handmatig als geautomatiseerd worden uitgevoerd, wat zorgt voor flexibiliteit en efficiëntie in het databeheer. 

De geëxporteerde data kan vervolgens worden gebruikt bij controles, audits, compliance of archivering als toekomstige referentie.

Grijp tijdig in bij alarmeringen

Wanneer een sensor een meting doet die buiten de door u ingestelde drempels valt, wordt er onmiddellijk een alarm gegenereerd. Dit alarmsignaal kan op verschillende manieren aan u worden doorgegeven, waaronder via e-mail, SMS en GBS (Geautomatiseerd Beheersysteem). 

 

Deze veelzijdige alarmmeldingsopties zorgen ervoor dat u altijd snel op de hoogte bent van kritieke veranderingen, ongeacht uw locatie of beschikbaarheid.

Monitor meerdere locaties
in één omgeving

In de cloudomgeving worden de gegevens van alle aangesloten locaties realtime verzameld en weergegeven. Dit betekent dat gebruikers op een centrale plek toegang hebben tot belangrijke informatie zoals temperatuur, vochtigheid, en andere omgevingscondities van verschillende locaties. 

Bescherm en optimaliseer uw bedrijfsvoering

Onze experts hebben de benodigde technische knowhow & industrie-inzichten om het meest geschikte temperatuur registratiesysteem te adviseren voor uw toepassing.

Overal toegang, altijd in controle

SaaS oplossing

24/7 monitoring

Conform richtlijnen

Mobiel toegankelijk

Data export

°C, CO₂, %RH & P

Remote access

Alarmeringen

Ontdek IceSpy, LogEasy & Notion Lite

Toonaangevend in draadloze monitoring en dataregistratie

De naam IceSpy behoeft bij velen geen introductie en is sinds jaar en dag één van de meest uitgebreide en professionele registratiesystemen.

Geschikt voor meerdere locaties, zeer uitgebreide rapportages, oneindig aantal gebruikers, software op eigen server of in de cloud, app op mobiel device, 21CFR Part 11 software, geschikt voor ultra low vriezers, uitgebreide alarmeringsmogelijkheden, naast temperatuur diverse andere sensoren leverbaar.

IceSpy wordt dan ook veelvuldig toegepast in laboratoria, farmaceutische- en voedingsmiddelenindustrie.

Handleiding IceSpy

DOWNLOAD BROCHURE

Send download link to:

Cloud-based registratie van luchtvochtigheid, CO₂ en luchtkwaliteit

LogEasy biedt ten opzicht van het Notion Lite systeem uitgebreidere mogelijkheden. Zo kunnen naast temperaturen ook andere grootheden zoals luchtvochtigheid, CO₂ en luchtkwaliteit worden gemeten en geregistreerd. Ook de cloud software kent meer instellingsmogelijkheden.

Hierdoor is LogEasy breder toepasbaar en wordt dit systeem vaak gekozen voor o.a. scholen, kantoren, musea en crèches.

Temperatuur meten en registreren met een max. aantal van 30 temperatuurzenders

Wilt u enkel temperaturen registreren en gewaarschuwd worden bij een alarm en dit alles via een cloud oplossing? Oftewel temperatuur registratie en bewaking in haar meest eenvoudige vorm, dan is Notion Lite hét systeem voor u.

De eenvoud van dit systeem en software in combinatie met de vaak verplichte registratie maakt dat Notion Lite wordt gebruikt door bijvoorbeeld apotheken, supermarkten en slagerijen.

Handleiding Notion Lite

DOWNLOAD BROCHURE

Send download link to:

Contact met één van onze experts?

Heeft u een vraag waar u liever over wordt teruggebeld door een van onze experts? Vul de onderstaande gegevens in, wij zullen u dan zo spoedig mogelijk terugbellen.

Contactgegevens
Afdeling

Live Demo

Ontdek zelf de mogelijkheden van ons meest geavanceerde bewakingssysteem.

Door op “LOG IN” te drukken wordt een nieuw venster geopend. Gebruik onderstaande gebruikersnaam en wachtwoord om toegang te krijgen tot de demo-omgeving.

Gebruikersnaam: demo gebruiker

Wachtwoord: Welkom01

Live Demo

Ontdek zelf de mogelijkheden van ons meest geavanceerde bewakingssysteem.

Door op “LOG IN” te drukken wordt een nieuw venster geopend. Gebruik onderstaande gebruikersnaam en wachtwoord om toegang te krijgen tot de demo-omgeving.

Gebruikersnaam: Gebruikersnaam

Wachtwoord: Wachtwoord