LogEasy: Cloud-based monitoring

Met het LogEasy monitoring systeem richten we ons naast het registreren van temperaturen tevens op het meten van luchtvochtigheid, CO2 en luchtkwaliteit. Hierdoor is LogEasy niet alleen toe te passen voor laboratoria en de voedingsmiddelenindustrie, maar is het systeem ook zeer geschikt voor onder andere scholen, kantoren, musea en crèches waar een goede luchtkwaliteit van groot belang is.

In tegenstelling tot het Notion Lite en IceSpy monitoring systeem zijn alle LogEasy producten aan te schaffen via onze webshop, maar wij staan uiteraard graag voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Neem geheel vrijblijvend contact op met een van onze experts.

Vrijblijvend advies nodig?

Onze experts hebben de benodigde technische knowhow & industrie-inzichten om het meest geschikte temperatuur registratiesysteem te adviseren voor uw toepassing.

Een greep uit het LogEasy systeem

EL-MOTE

Temperatuur zenders

EL-MOTE

Temperatuur- en luchtvochtigheid zenders

EL-MOTE

Temperatuur zenders met externe voeler

EL-IOT-CO2

CO2 zenders

EL-WEM+

Luchtkwaliteit zenders

Contact met één van onze experts?

Heeft u een vraag waar u liever over wordt teruggebeld door een van onze experts? Vul de onderstaande gegevens in, wij zullen u dan zo spoedig mogelijk terugbellen.

Contactgegevens
Afdeling

Live Demo

Ontdek zelf de mogelijkheden van ons meest geavanceerde bewakingssysteem.

Door op “LOG IN” te drukken wordt een nieuw venster geopend. Gebruik onderstaande gebruikersnaam en wachtwoord om toegang te krijgen tot de demo-omgeving.

Gebruikersnaam: Gebruikersnaam

Wachtwoord: Wachtwoord