Reparatie

Ervaart u onjuiste metingen, maar bent u niet zeker van de oorzaak? Vraagt u zich af of uw temperatuursysteem misschien gerepareerd moet worden? Afhankelijk van de geleden schade kan uw temperatuursysteem worden gerepareerd of vervangen.

In geval van mechanische breuk, zoals het breken van de behuizing of de voeler, kan het beschadigde onderdeel worden vervangen. Wij kunnen uw logger echter niet repareren wanneer er stoom of water in de datalogger is gekomen, waardoor de printplaat, de sensor en/of de batterij is beschadigd. In dat geval moeten alle onderdelen worden vervangen; het is dan vaak voordeliger een nieuwe datalogger te kopen. Indien u besluit uw beschadigde meetapparatuur ter reparatie op te sturen zullen onze experts uw apparaat analyseren om het beschadigde onderdeel te bepalen en u vervolgens een offerte voor de reparatie sturen.

Bij Re5al ontvangt u 12 maanden garantie bij reparaties, deze garantie dekt de vervanging van de printplaat en de sensor. Mechanische schade en het vervangen van batterijen worden niet gedekt. Houdt er ook rekening mee dat wanneer de sensor en/of de printplaat vervangen moeten worden, de datalogger opnieuw gekalibreerd zal moeten worden omdat de kalibratieketen onderbroken is.

Reparatieformulier

Garantie & retourneren

Onze producten hebben een fabrieksgarantie van 12 maanden vanaf de datum van aankoop. Dataloggers en accessoires die onder garantie worden geretourneerd, worden naar onze keuze, onder garantie, gerepareerd of vervangen. Retourzendingen onder garantie moeten vergezeld gaan van een aankoopbewijs. Deze garantie dekt geen verkeerd gebruik, wijziging of vervanging van de batterij en is onderworpen aan de standaard verkoopsvoorwaarden.

Bij ontvangst van een defecte datalogger buiten de garantieperiode van 12 maanden, die wij niet kunnen repareren, rekenen wij standaard reparatiekosten.

Reparatie

Uw systeem aanbieden ter reparatie

U kunt uw defecte temperatuursysteem ter reparatie bij ons aanbieden door deze, inclusief reparatieformulier, op te sturen naar onderstaand adres:


Re5al B.V.
T.a.v. afdeling Kalibratie
Meer en Duin 64
2163 HC Lisse

Contact met één van onze experts?

Heeft u een vraag waar u liever over wordt teruggebeld door een van onze experts? Vul de onderstaande gegevens in, wij zullen u dan zo spoedig mogelijk terugbellen.

Contactgegevens
Afdeling

Live Demo

Ontdek zelf de mogelijkheden van ons meest geavanceerde bewakingssysteem.

Door op “LOG IN” te drukken wordt een nieuw venster geopend. Gebruik onderstaande gebruikersnaam en wachtwoord om toegang te krijgen tot de demo-omgeving.

Gebruikersnaam: Gebruikersnaam

Wachtwoord: Wachtwoord