Herkalibratie

Voor betrouwbare metingen is het van belang dat uw temperatuurmeters, luchtvochtigheidmeters en dataloggers regelmatig worden gekalibreerd. Dit wordt meestal ook door keurende instanties geëist.

Standaard kalibreren wij op 2 meetpunten, maar indien gewenst kunt u ook meerdere kalibratiepunten opgeven. Daarnaast kunt u kiezen of u de herkalibratie wel of niet wenst uit te voeren volgens ISO 17025. Kiest u voor een kalibratie rapport dan is dit niet volgens ISO 17025 en wordt er ook geen onzekerheid op het rapport vermeld. Indien u kiest voor een ISO 17025 kalibratie dan ontvangt u een certificaat voorzien van een onzekerheid en RvA logo.

Voor alle prijzen en bijbehorende bestelcodes verwijzen wij u naar de prijslijst die u ook op deze pagina kunt vinden. Wilt u dat wij de kalibratie uitvoeren geheel zoals de laatste controle dan kunt u dit aangeven op het opdrachtformulier. In dat geval is het niet noodzakelijk om een bestelcode in te vullen.

Wij verzoeken u het ingevulde opdrachtformulier samen met de te kalibreren objecten te versturen naar:

Re5al B.V.
Afdeling kalibratie
Meer en Duin 64
2163 HC  Lisse

Opdrachtformulier (NL)

Orderform (EN)

Prijslijst 2024

herkalibratie

Huren ter overbrugging

Indien gewenst kunt u, om de kalibratieperiode te overbruggen, temperatuurloggers bij ons huren. De kosten hiervoor zijn € 20,00 per logger.

Wilt u hier gebruik van maken, dan verzoeken wij u om een email te sturen naar kalibratie@re5al.nl en aan te geven van welk systeem u loggers/zenders wilt huren.

Bij vragen kunt u contact opnemen met onze kalibratie afdeling via telefoonnummer 088 4224460

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag waar u liever over wordt teruggebeld door een van onze collega’s? Vul de onderstaande gegevens in, wij zullen u dan zo spoedig mogelijk terugbellen.

Contactgegevens
Afdeling

Live Demo

Ontdek zelf de mogelijkheden van ons meest geavanceerde bewakingssysteem.

Door op “LOG IN” te drukken wordt een nieuw venster geopend. Gebruik onderstaande gebruikersnaam en wachtwoord om toegang te krijgen tot de demo-omgeving.

Gebruikersnaam: Gebruikersnaam

Wachtwoord: Wachtwoord