IceSpy

< Ontdek hier meer over de nieuwe Notion serie van IceSpy

ICESPY

Icespy draadloze temperatuurregistratie systemen

Het merk IceSpy is alom bekend in de voedsel en farma/medische branche m.b.t. het registreren van temperaturen. System 5 en de MR loggers zijn 2 bekende producten die reeds veelvuldig worden toegepast. Het nieuwe Notion Lite is een draadloos registratie systeem voor max. 30 meetpunten en zeer geschikt voor gebruikers die momenteel (MR) loggers toepassen. Notion Pro is de opvolger van System5.

Icespy Notion Lite

Het IceSpy Notion Lite systeem is de ideale oplossing voor het meten en registreren van temperaturen. Denk hierbij aan: apotheken, laboratoria, horecagelegenheden, supermarkten, enz. Dit cloud-based systeem is eenvoudig in gebruik en biedt directe toegang tot real-time data en alarmen. Met één druk op de knop zijn rapporten af te drukken. Bij een alarm wordt u gewaarschuwd via email en (optioneel) SMS. Tevens is de netwerkontvanger voorzien van een akoestisch alarm.

De temperatuur sensoren hebben een meetbereik van -30ºC tot +50ºC (-40ºC tot +70ºC voor externe voeler). De sensoren zijn geschikt voor directe plaatsing in bijvoorbeeld koelkasten en vriezers (geen aanpassingen nodig).

Naast de standaard temperatuursensoren zijn er ook deursensoren leverbaar. Hiermee kan gemeten worden hoe lang een deur open staat of dicht is.

Notion Lite kan door de gebruiker zelf worden geïnstalleerd.

Icespy Notion Pro

Notion Pro is de opvolger van System5. Het aantal zenders is onbeperkt en naast temperatuurregistratie (met een meetbereik van -200ºC tot +350ºC met een externe voeler) is het ook mogelijk om bijvoorbeeld luchtvochtvochtigheid, CO, CO2, druk enz. te meten en te registreren. Uiteraard zijn er ook uitgebreide alarmeringsmogelijkheden.

Data wordt draadloos verzonden naar een netwerk ontvanger en alle data is direct inzichtelijk. Elke Notion Pro zender heeft een groot radiobereik met behulp van betrouwbare draadloze technologie. Alle zenders hebben ook een eigen geheugen voor data-opslag.

Via de gebruiksvriendelijke web-based software kan de gebruiker het systeem geheel naar eigen wens instellen.

 

RE5AL klantenservice

Kwaliteit, service, klankgerichtheid en persoonlijk contact zijn belangrijke waarden voor het team van Re5al. Bel of mail gerust voor meer informatie over IceSpy en de nieuwe producten. Wilt u het product en de werking ervan graag in het echt zien, we komen graag langs om het toe te lichten. Ook voor installatie en en service kunt u bij ons terecht. We kijken uit naar uw telefoontje of mailtje!