Notion Lite en LogEasy zijn beide draadloze temperatuursystemen. Er zijn verschillen tussen beide systemen, deze worden hieronder weergeven.

Notion Lite beschikt over een eigen radiosignaal, daar waar LogEasy op WiFi werkt. Doordat het eigen radio signaal van Notion Lite sterker is dan een WiFi signaal kunnen de temperatuurzenders van dit systeem over het algemeen geheel in het te meten object zoals bijvoorbeeld koelkasten of vriezers worden geplaatst. Er is een aparte netwerkontvanger nodig voor het Notion Lite systeem.

Bij het LogEasy systeem adviseren wij de voelers in het te meten object te plaatsen en de zenders erbuiten. Aangezien deze zenders via het bestaande WiFi hun signaal afgeven is hier geen aparte ontvanger voor nodig.

 

 

Beide systemen hebben de dataopslag in de cloud en alarmering via email. Bij Notion Lite is er ook een mogelijkheid tot het ontvangen van SMS.

Zowel de Notion Lite ontvanger alsook de LogEasy zenders geven een akoestisch alarm bij temperatuuroverschrijding.

Het LogEasy systeem heeft een app voor een smartphone of tablet en iets meer gebruikersmogelijkheden. Er kunnen meer gebruikers toegevoegd worden dan de vijf gebruikers van Notion Lite. Verder kan één LogEasy systeem worden gebruikt voor meerdere locaties.

Bij Notion Lite wordt iedere 10 minuten een meting gedaan en deze wordt ieder half uur verstuurd naar de software. Bij LogEasy is dit per minuut instelbaar.

Het LogEasy systeem kan ook worden ingezet voor mobiele toepassingen. Na terugkomst van de zender zal de opgeslagen data worden gedownload.

Beide zenders werken op batterijen. Voor LogEasy is ook een vaste netspanning adapter verkrijgbaar.

De jaarlijkse abonnementskosten bij Notion Lite zijn op basis van 10 of 30 sensoren. Bij LogEasy zijn de jaarlijkse abonnementskosten op basis van het aantal aangeschafte sensoren.

 

Download een schematische weergave van de verschillen tussen Notion Lite en LogEasy

Contact met een expert?

Bel ons op 088-422 4460
Of laat je nummer achter