Verkoop IceSpy Notion Pro overtreft alle verwachtingen

In november 2015 installeerden wij het eerste Notion Pro systeem. Hoewel we veel vragen kregen over het overstappen van System5 naar Notion Pro zijn al onze klanten zeer tevreden. Ook het Notion Pro hybride systeem zorgt ervoor dat de overstap eenvoudig is.

 

In de afgelopen maanden hebben we niet alleen veel van onze huidige klanten weten te overtuigen van het Notion Pro systeem, ook veel nieuwe klanten maken nu gebruik van dit systeem en profiteren van het gemak dat het Notion Pro te bieden heeft.

 

IceSpy Notion Pro is een professioneel draadloos registratie- en alarmeringssysteem. Naast de standaard temperatuurzenders zijn er ook zenders leverbaar voor druk, CO, CO2, luchtvochtigheid enz. Elke zender is zo ontworpen dat ze te gebruiken zijn in combinatie met de voorganger: System5. De zenders zijn onderdeel van een breed assortiment van registratie opties en zijn in verschillende branches toe te passen, zoals: voedselindustrie, gezondheidszorg en farmaceutische industrie.

 

Voor vragen, neem gerust contact met ons op!

Live Demo

Ontdek zelf de mogelijkheden van ons meest geavanceerde bewakingssysteem.

Door op “LOG IN” te drukken wordt een nieuw venster geopend. Gebruik onderstaande gebruikersnaam en wachtwoord om toegang te krijgen tot de demo-omgeving.

Gebruikersnaam: Gebruikersnaam

Wachtwoord: Wachtwoord