Temperatuur registratie voor COVID diagnostisch laboratorium

Bij de behandeling van Covid test-samples is temperatuurbeheersing uiterst belangrijk. Hieronder leest u hoe ook Re5al kan bijdragen in de strijd tegen het Coronavirus.

 

Temperatuur registratie

Re5al levert een systeem waarbij laboranten en controllers altijd en overal inzicht hebben in de temperatuur. Condities in koel- en vrieskasten, maar ook de omgevingstemperatuur in de laboratoria zijn met ons systeem 24/7 wereldwijd in te zien. Instelbare alarmen zorgen voor een melding bij te hoge of te lage temperatuur, problemen tijdens transport en zelfs bij een koelcel-deur die open blijft staan.

 

Installatie

Uiteraard wordt het systeem door onze eigen Technische Dienst vakkundig geïnstalleerd en opgeleverd.
Een voorbeeld van zo’n installatie ziet u in onderstaande video:

Certificaat

Voor diagnostische laboratoria zoals bv. die in het UMC Utrecht of het Erasmus MC kan temperatuur registratie alleen als het systeem gecertificeerd is. Men moet te allen tijde herleidbaar meten (terug te voeren naar de internationale standaard) en achteraf kunnen controleren. Gelukkig levert Re5al haar temperatuur systemen met een volledig certificaat onder RvA accreditatie. Dat betekent een zorgeloos gebruik van een belangrijk controle-instrument.

 

Certificering rva

 

Ook temperatuur bewaken?

Misschien onderzoekt u geen Covid test-samples, maar is temperatuur wel belangrijk voor u. In de food, tijdens transport, in de chemie of in een klaslokaal. Voor al deze sectoren én meer hebben we doeltreffende en betrouwbare temperatuurbewaking. Bel ons gerust op (088) 422 44 60 of ga naar ons contactformulier.


Wij adviseren u graag over úw toepassing.

Live Demo

Ontdek zelf de mogelijkheden van ons meest geavanceerde bewakingssysteem.

Door op “LOG IN” te drukken wordt een nieuw venster geopend. Gebruik onderstaande gebruikersnaam en wachtwoord om toegang te krijgen tot de demo-omgeving.

Gebruikersnaam: Gebruikersnaam

Wachtwoord: Wachtwoord