Re5al B.V. is ISO 17025 geaccrediteerd!

De afgelopen 2 jaar zijn wij intern druk bezig geweest met het behalen van de ISO 17025 accreditatie voor temperatuurkalibraties. Wij zijn sinds heden een ISO 17025 geaccrediteerd laboratorium. Dit houdt in dat wij door de Raad voor Accreditatie (RvA) positief zijn beoordeeld. Het managementsysteem én de technische competentie van het laboratorium zijn door de vakdeskundige en teamleider van de Raad voor Accreditatie getoetst en deze voldoen aan de normen volgens EN ISO/IEC 17025:2005 . U kunt onze scope vinden op de site van de RvA. Ons toelatingsnummer is K172.

 

Waarom?

Als leverancier van temperatuurregistratie systemen bevindt een groot aantal van onze klanten zich binnen de medische en farmaceutische industrie. Door onder andere de ISO 15189 en GAMP5 richtlijnen is het voor veel van deze gebruikers noodzakelijk dat zij de kalibratie van hun apparatuur laten uitvoeren door een ISO 17025 kalibratie laboratorium.

 

Wat?

Naast onze eigen producten (thermometers, temperatuurloggers, draadloze temperatuurzenders) kunnen wij ook andere temperatuurmeters voorzien van een ISO 17025 certificaat. Voor het temperatuurbereik verwijzen wij u naar onze scope op de site van de RvA.

 

Waar?

Wij zijn er trots op dat wij, naast het kalibreren in onze eigen laboratorium in Lisse, ook kalibraties op locatie mogen uitvoeren. Hierdoor kunnen wij onze klanten ontzorgen en wordt de overlast en dataverlies door her-kalibraties tot een minimum beperkt.

 

Wanneer?

Wij kunnen per direct de ISO 17025 kalibraties voor u uitvoeren. Voor het genereren van uw certificaten maken wij gebruik van LIMS software. Indien gewenst maken wij voor u een klantenportaal aan zodat u op deze software kunt inloggen om uw eigen certificaten digitaal te bekijken.

Heeft u vragen of wilt u verder geïnformeerd worden, stuur dan een email naar info@re5al.nl of bel naar 088 4224460.

Live Demo

Ontdek zelf de mogelijkheden van ons meest geavanceerde bewakingssysteem.

Door op “LOG IN” te drukken wordt een nieuw venster geopend. Gebruik onderstaande gebruikersnaam en wachtwoord om toegang te krijgen tot de demo-omgeving.

Gebruikersnaam: Gebruikersnaam

Wachtwoord: Wachtwoord