Re5al aanwezig op het Meat Fish en Cheese-event

MFC-Event is hét kennis- en netwerkevent voor de vlees-, vis- en kaasindustrie in Nederland en België. De beurs is speciaal voor de producent, bewerker of verwerker van vlees- en visproducten, vleeswaren en convenienceproducten zoals snacks en pizza’s, maaltijdcomponenten, kant-en-klaarmaaltijden, salades en kaasproducten. Voor Re5al dus een uitgelezen kans om het nieuwe Notion Lite systeem kenbaar te maken binnen de foodbranche.

 

Onderdeel van het MFC-Event is de uitreiking van de Industrial MFC-Trophy. Re5al breidt de Trophy voor de winnaar uit met een IceSpy Notion Lite systeem, een temperatuurregistratie en -alarmeringssysteem voor bedrijven in food en horeca. Wilt u uw vlees-, vis-, of kaasproduct laten keuren? Op de website vindt u het aanmeldformulier en meer info.

 

MFC-Event 2016 wordt gehouden op maandag 19 september en dinsdag 20 september 2016.

 

De openingstijden zijn:
Maandag 19 september van 11.00 tot 17.00 uur
Dinsdag 20 september van 11.00 tot 17.00 uur

 

Re5al is te vinden op standnummer: 123

 

We zien u graag langskomen op onze stand om eventuele vragen te beantwoorden. Bestel hier uw gratis toegangskaarten voor het MFC-Event 19 en 20 september 2016 in Evenementenhal Gorinchem.

 

Tot dan!

Live Demo

Ontdek zelf de mogelijkheden van ons meest geavanceerde bewakingssysteem.

Door op “LOG IN” te drukken wordt een nieuw venster geopend. Gebruik onderstaande gebruikersnaam en wachtwoord om toegang te krijgen tot de demo-omgeving.

Gebruikersnaam: Gebruikersnaam

Wachtwoord: Wachtwoord