NIEUW! Deze PDF datalogger is zeer geschikt voor transport van temperatuur gevoelige producten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de bollenexport. Bollen kunnen naar alle uithoeken van de wereld geëxporteerd worden, en vaak is het een mooie extra service naar de klant toe als je een datalogger bij de zending doet. Zo kan de klant bij aankomst nagaan aan welke temperaturen de bollen zijn blootgesteld.

 

Naast export is de PDF datalogger ook zeer geschikt voor kortere afstanden waarbij temperatuurregistratie essentieel is. Binnen de medische branche zijn er regelmatig transporten met temperatuur gevoelige producten, zoals medicijnen, vaccinaties en donororganen. De PDF logger is voor eenmalig gebruik en dat brengt veel voordelen met zich mee. Het is een mooie extra service die soms essentieel is, bij aankomst wordt de logger uitgelezen en kan deze daarna worden weggegooid. Loggers hoeven dus niet teruggebracht worden, zijn niet zoek en qua prijs kan het ook erg voordelig zijn. Je kan ze bestellen per doosje, waar 10 stuks inzitten voor €16,-. Voor meer informatie, bekijk het product.

Live Demo

Ontdek zelf de mogelijkheden van ons meest geavanceerde bewakingssysteem.

Door op “LOG IN” te drukken wordt een nieuw venster geopend. Gebruik onderstaande gebruikersnaam en wachtwoord om toegang te krijgen tot de demo-omgeving.

Gebruikersnaam: Gebruikersnaam

Wachtwoord: Wachtwoord