Koop geen waardeloos certificaat!

Let op herleidbaarheid van metingen

De wet

Afhankelijk van de branche waarin u opereert kunnen er verschillende wetten en regelingen gelden, waar u aan moet voldoen.
HACCP, GMP en ISO15189 om er maar een paar te noemen.

Gedekt?

Als u aan de wet wilt voldoen en uw thermometers regelmatig laat controleren, dan bent u gedekt zou u zeggen, toch?
Niets is minder waar. Een eenvoudige vraag wordt namelijk vaak over het hoofd gezien: Welke standaard hanteert het controlerende bedrijf? U krijgt een rapport met temperaturen waarop gecontroleerd is en wat de thermometer toen aangaf. Maar als niet duidelijk is welke norm men daarbij gebruikt heeft, is uw certificaat in feite waardeloos.

T90 norm

Re5al B.V. is ISO 17025 geaccrediteerd. Dat betekent dat ons personeel en onze meetmethoden aan vastgelegde eisen voldoen. Wij controleren uw thermometers in ons eigen gecertificeerde laboratorium en doen dat volgens de T90 norm. Dit is een internationale standaard die garandeert dat u -na controle door Re5al- weer herleidbaar meet. Bovendien vermelden wij de afwijking op het certificaat, mét bijbehorende meetonzekerheid.

Neem geen risico

Bescherm uw product, dienst of productieproces en laat uw thermometers controleren door Re5al. Voor meer informatie: kijk op onze kalibratie pagina.

Re5al B.V.
+31(0)88 422 44 60
info@re5al.nl
contactformulier

Live Demo

Ontdek zelf de mogelijkheden van ons meest geavanceerde bewakingssysteem.

Door op “LOG IN” te drukken wordt een nieuw venster geopend. Gebruik onderstaande gebruikersnaam en wachtwoord om toegang te krijgen tot de demo-omgeving.

Gebruikersnaam: Gebruikersnaam

Wachtwoord: Wachtwoord