IceSpy Notion Lite voor winnaar van Industrial MFC Trophy

Op maandag  19 en dinsdag 20 september 2019 werd in Evenementenhal Gorinchem het MFC-Event gehouden. Dé industriële vakbeurs voor de vlees-, vis- en kaasindustrie. Onderdeel van het programma was de uitreiking van de Industrial MFC Trophy.

 

Tijdens het MFC-Event vond een industriële kwaliteitskeuring van vlees-, vis- en kaasproducten plaats. Paul van Trigt, een deskundige als het gaat om vlees, vleeswaren, traiteur- en worstproducten was hoofd van de jury en organiseerde de productkeuringen. Gekeurd werden worstspecialiteiten, vleeswaren, salades, snacks, traiteur-, vis- en kaasproducten.

Voor de winnaar van deze Trophy stelde exposant Re5al een IceSpy Notion Lite systeem t.w.v. € 835,- ter beschikking. Notion Lite is het nieuwe draadloze temperatuurregistratiesysteem van IceSpy, speciaal ontworpen voor wat kleinere bedrijven die bijvoorbeeld aan HACCP metingen moeten voldoen. Het systeem werkt volledig in de cloud en is daardoor via het internet altijd en overal beschikbaar op zowel computer, tablet en smartphone.

 

Wie een mooi product had en kans wilde maken op het winnen van de Industrial MFC Trophy en het IceSpy Notion Lite systeem van Re5al, kon zijn product inschrijven voor de productkeuring van de Industrial MFC Trophy. Op de website van Re5al is meer informatie te vinden over dit systeem.

Live Demo

Ontdek zelf de mogelijkheden van ons meest geavanceerde bewakingssysteem.

Door op “LOG IN” te drukken wordt een nieuw venster geopend. Gebruik onderstaande gebruikersnaam en wachtwoord om toegang te krijgen tot de demo-omgeving.

Gebruikersnaam: Gebruikersnaam

Wachtwoord: Wachtwoord