Luchtkwaliteit meten in scholen en universiteiten

Wilt u met uw school kunnen voldoen aan de richtlijnen van de overheid voor ventilatie? De nieuwe luchtkwaliteit monitor van Re5al maakt het u gemakkelijk.


Richtlijnen

De overheid heeft wettelijke normen opgesteld voor de luchtkwaliteit in scholen en andere onderwijsinstellingen, in het bijzonder vanwege het Corona virus. Maar hoe maakt u als school inzichtelijk dat u hier aandacht aan besteed?


Lichtstrook

Ons nieuwe model 7729 meet CO2, temperatuur en luchtvochtigheid en informeert u via grote LED displays over de luchtkwaliteit in de klas of collegezaal. Bovendien ziet u aan de 22 cm lange lichtstrook in rood, geel of groen in één oogopslag of de luchtkwaliteit in orde is.

Onderwijsinspectie

Om de luchtkwaliteit zelf zo veel mogelijk te waarborgen, kunt u voor advies terecht bij de GGD of een Arbodienst. Maar een duidelijk display in de klas kan zorgen voor duidelijkheid en zo kunt u leerlingen, docenten en ouders gerust stellen. Ook kan het bijdragen aan een grotere sociale veiligheid, gemonitord door de Onderwijsinspectie.

Meer weten?

Als u meer wilt weten over luchtkwaliteit en hoe u deze het beste bewaakt in úw situatie, neemt u dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.


Bel (088) 422 44 60 of ga naar ons contactformulier.

Live Demo

Ontdek zelf de mogelijkheden van ons meest geavanceerde bewakingssysteem.

Door op “LOG IN” te drukken wordt een nieuw venster geopend. Gebruik onderstaande gebruikersnaam en wachtwoord om toegang te krijgen tot de demo-omgeving.

Gebruikersnaam: Gebruikersnaam

Wachtwoord: Wachtwoord