Temperatuurbewakingssysteem: Notion Lite & LogEasy

Temperatuurbewaking, altijd en overal zichtbaar? Dan hebben wij twee interessante systemen voor u, Notion Lite en LogEasy. Beide systemen zorgen ervoor dat u altijd en overal inzicht heeft in uw temperatuurgegevens.

 

Notion Lite heeft een meetbereik tussen -30°C en +50°C (-40°C tot +100°C met externe voeler). De LogEasy EL-MOTE heeft een meetbereik tussen -40°C en +125°C. Notion Lite beschikt over een eigen radio signaal. Omdat het eigen radio signaal van Notion Lite sterker is dan een WiFi signaal, kunnen de temperatuurzenders van dit systeem over het algemeen in het te meten object worden geplaatst (bijv. koelkast, vriezer, stoof). Doordat Notion Lite beschikt over een eigen radio signaal, is er een aparte netwerkontvanger nodig voor het Notion Lite systeem. Bij het LogEasy EL-MOTE systeem adviseren wij om de voelers in het te meten object (koelkast, vriezer, stoof) te plaatsen en de zenders erbuiten. Aangezien deze zenders via het bestaande WiFi hun signaal afgeven, is hiervoor geen aparte ontvanger nodig.

 

Beide systemen hebben de dataopslag in de cloud en alarmering via e-mail. Bij het Notion Lite systeem is tevens alarmering via SMS mogelijk. Daarnaast geven beide systemen een akoestisch alarm bij temperatuuroverschrijding. Het LogEasy EL-MOTE systeem heeft een app voor op de smartphone of tablet en iets meer gebruikersmogelijkheden (Notion Lite maximaal 5).

 

Klik hier voor een vergelijking tussen beide systemen.

Live Demo

Ontdek zelf de mogelijkheden van ons meest geavanceerde bewakingssysteem.

Door op “LOG IN” te drukken wordt een nieuw venster geopend. Gebruik onderstaande gebruikersnaam en wachtwoord om toegang te krijgen tot de demo-omgeving.

Gebruikersnaam: Gebruikersnaam

Wachtwoord: Wachtwoord