USB logger voor -80°C vriezers

Transport of opslag van vaccins of andere goederen in droogijs? Re5al heeft een oplossing voor het registreren van de temperatuur.

Veelgebruikt

Droogijs (CO2 in vaste vorm) wordt gebruikt voor het bewaren van bevroren goederen. Vooral wanneer er geen energiebron voor lage temperaturen is, zoals tijdens transport, is dit een oplossing.

 

Vriezers

Voor opslag worden vooral vaste vrieskasten gebruikt. De temperatuur is eenvoudiger te controleren en op peil te houden.

 

Temperatuurverloop

In beide gevallen is het echter belangrijk dat de temperatuur niet te veel verloopt. Dit geldt bijvoorbeeld voor voedingsmiddelen maar nog meer voor geneesmiddelen en vaccins.

Nieuwe logger

Re5al heeft daarvoor twee nieuwe modellen:

de Ultra Low Temperature logger en de Ultra Low Temperature logger Plus.

Ze bestaan uit een handzaam apparaatje met een externe voeler.


Werking

De voeler plaatst u eenvoudig in de vrieskast of vriesbox en op het display leest u de temperatuur af. Ook kunt u met instelbare tussenpozen de temperatuur meten en opslaan. Daarna steekt u de USB logger eenvoudig in de PC en ziet u de opgeslagen waarden.


Meer weten?

Heeft u vragen over bovenstaande modellen of zoekt u een andere oplossing voor temperatuurbewaking? Bel onze specialisten op (088) 422 44 60. Wij helpen u graag. Ook kunt u contact opnemen via ons contactformulier.

Live Demo

Ontdek zelf de mogelijkheden van ons meest geavanceerde bewakingssysteem.

Door op “LOG IN” te drukken wordt een nieuw venster geopend. Gebruik onderstaande gebruikersnaam en wachtwoord om toegang te krijgen tot de demo-omgeving.

Gebruikersnaam: Gebruikersnaam

Wachtwoord: Wachtwoord