Geavanceerde laboratoriumapparatuur: Efficiëntie en Precisie

Ontdek onze nieuwe collectie laboratoriumapparatuur! Ons assortiment is uitgebreid met tientallen balansen, centrifuges, vortex mixers, schudders en meer. Om deze uitbreiding te vieren ontvangt u tijdelijk een introductiekorting van 10%

Re5al werkt nauw samen met het Amerikaanse OHAUS, producent van veilige, nauwkeurige en betrouwbare analytische instrumenten en laboratoriumapparatuur. OHAUS is een bedrijf dat continu op zoek is naar vernieuwing en voldoet hierdoor niet alleen aan de behoeften van vandaag, maar anticipeert ook op de behoeften van morgen. Dit is het voordeel van OHAUS – gebouwd op de kernprincipes flexibiliteit en vertrouwen.

Al decennia lang is de naam OHAUS synoniem voor precisie en betrouwbaarheid. De hoogwaardige balansen, laboratorium apparatuur en analytische instrumenten van OHAUS zijn ontworpen om te voldoen aan de veranderende behoeften van een groeiend aantal industrieën. Bij OHAUS is er een onwrikbare toewijding aan vier principes: Vertrouwen, vindingrijkheid, behendigheid, en betrokkenheid.

Hiernaast is OHAUS ISO 9001:2015 fabrikant en ontwikkelt het laboratoriumapparatuur dat nauwkeurig, betrouwbaar en bovenal betaalbaar is.

Weigh it, Shake it & Mix it!

Ontdek de kracht van laboratoriumapparatuur. Shake it, weigh it & mix it! Download onze brochure en ontdek de mogelijkheden. Transformeer uw experimenten en haal het maximale uit uw laboratoriumervaring!

Balansen

Kleine afwijkingen in gewicht kunnen resultaten aanzienlijk beïnvloeden. Balansen zijn dan ook een essentieel onderdeel in laboratoria en worden gebruikt om kleine hoeveelheden materialen en monsters met een hoge nauwkeurigheid te wegen. De balansen bieden betrouwbare en nauwkeurige metingen tot wel 0,1 mg/0,01 % nauwkeurig.

Dankzij het brede aanbod precisie-, analytische-, compacte- en vochtbepalingsbalansen vindt u altijd een passende oplossing voor uw toepassing.

Centrifuges

De OHAUS Frontier serie bestaat uit de Multi Pro, Micro, Multi en Mini Centrifuges. De modellen uit deze serie zijn zorgvuldig ontworpen om vloeistoffen te scheiden voor verschillende biowetenschappelijke toepassingen.

Met vier modellen die ieder geschikt zijn voor buizen van verschillende afmetingen is er altijd een Frontier centrifuge die voldoet aan de verschillende behoeften voor het scheiden van stoffen met verschillende dichtheden.

Door middel van de “OHAUS Product Selector Guide” kiest u gemakkelijk het juiste model! Op onze productpagina’s vindt u hiernaast de uitgebreide Frontier 5000 rotorgids, deze helpt u de juiste rotor te kiezen voor al uw behoeften op het gebied van monstervoorbereiding.

Schudders

Schudders maken gebruik van trillingen om stoffen te mengen. De OHAUS collectie schudders, allen uitgerust met LCD display, bieden mogelijkheid voor het schudden van kleine reageerbuisjes tot volledige rekken waardoor deze geschikt zijn voor een grote hoeveelheid volumes en afmetingen. 

Het brede aanbod openlucht schudders en schudincubatoren, en de apart verkrijgbare accessoires maakt dat u altijd een passende oplossing vindt voor uw toepassing.

Vortex Mixers

Het gebruik van een vortex mixer is een eenvoudige, snelle en doeltreffende methode om kleine hoeveelheden vloeistof te mengen. De OHAUS vortex mixers zijn snel, efficiënt, en kunnen vloeistoffen in enkele seconden mengen. Dit maakt ze ideaal voor routinematige laboratoriumtaken, waarbij snelheid en efficiëntie belangrijk zijn.

De OHAUS Mini-, Heavy-Duty-, Microplate- en Multi-Tube Vortex Mixers zijn allen ontworpen met het oog op betrouwbaar mengen. Alle modellen zijn zowel analoog als digitaal verkrijgbaar en uitgerust met snelheidsregeling.

Bovenroerders

Bovenroerders worden gebruikt voor het mengen van vloeistoffen en zijn dan ook een essentieel onderdeel in veel laboratoria. De OHAUS bovenroerders zijn geschikt voor het verwerken van onder anderen viskeuze oplossingen en kunnen continu mengen met verschillende snelheden.

De OHAUS Achiever 5000 bovenroerder helpt u bij het roeren, oplossen, dispergeren, emulgeren en homogeniseren van onder anderen voeding en drank, cosmetica, verf/coatings, lijm/kleefstof, polymeer en cement.

(Verwarmde) Roerders

(Verwarmde) Roerders zijn essentiële instrumenten in veel laboratoria. De OHAUS Guardian series bestaat uit heaters, roerders en verwarmde roerders en zijn voorzien van optimale veiligheidsvoorzieningen en superieure verwarmings- en mengprestaties, zo kunt u op een efficiënte manier verschillende stoffen in een gecontroleerde omgeving verwarmen en mengen.

De Guardian series modellen zijn allen voorzien van een robuuste, metalen behuizing en een morsbestendig ontwerp om een lange levensduur onder zware omstandigheden te waarborgen.

Blokthermostaten

Blokthermostaten zijn betrouwbare en veelzijdige instrumenten voor het gecontroleerd en consistent verwarmen van monsters door middel van een intern verwarmingselement en zijn hierdoor niet meer weg te denken uit laboratoria.

De OHAUS blokthermostaten bieden ruimte voor een enkel blok, 2 blokken, 4 blokken of zelfs 6 blokken voor het verwerken van een grote hoeveelheid monsters met het behoudt van nauwkeurigheid en betrouwbaarheid

Homogenisatoren

Homogenisatoren zijn ontworpen om monsterbereidingen te malen, lyseren, mengen en homogeniseren waardoor uniforme monsters ontstaan en onderzoekers nauwkeurigere en reproduceerbaardere resultaten kunnen genereren.

Uitgerust met vijf vooraf ingestelde programma’s die geoptimaliseerd zijn voor snelheid en tijd om u de meest voorkomende monsters, waaronder bacteriën, schimmels en dierlijk weefsel te helpen verwerken.

Live Demo

Ontdek zelf de mogelijkheden van ons meest geavanceerde bewakingssysteem.

Door op “LOG IN” te drukken wordt een nieuw venster geopend. Gebruik onderstaande gebruikersnaam en wachtwoord om toegang te krijgen tot de demo-omgeving.

Gebruikersnaam: Gebruikersnaam

Wachtwoord: Wachtwoord