Reden tot vreugde: Re5al is vernieuwd!

Wij zijn verheugd aan te mogen kondigen dat we een nieuwe website hebben gelanceerd die ons in staat stelt om u nog beter van dienst te zijn. De vernieuwde website is een belangrijke mijlpaal in onze reis als bedrijf en wij willen graag met u delen waarom wij zo blij zijn met deze nieuwe stap.

Een nieuwe uitstraling

Bij Re5al streven wij voortdurend naar verbetering en deze nieuwe website helpt ons dan ook bij dit streven. De vernieuwing is niet alleen een esthetische upgrade, maar ook een functionele verbetering die is ontworpen met het oog op gebruiksvriendelijkheid en klanttevredenheid. We hebben gezorgd voor een intuïtieve navigatiestructuur, zodat u gemakkelijk kunt vinden wat u zoekt. Of het nu gaat om het verkennen van onze producten en diensten, het lezen van interessante artikelen of het vinden van informatie over ons bedrijf en onze collega’s, alles is slechts een paar klikken verwijderd.

Re5al is meer dan alleen een bedrijf. Bij ons staat service en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. Met de nieuwe website hopen wij onze klanten een nog betere service te kunnen bieden. Op onze nieuwe website willen wij het dan ook zo gemakkelijk mogelijk maken om te vinden wat u zoekt.

Het logo

Ook is de huisstijl van Re5al iets veranderd omdat de oude huisstijl vaak als te ‘hard’ gezien werd. De nieuwe huisstijl is wat warmer en past beter bij onze klantgerichte bedrijfscultuur.

Naast de lancering van onze nieuwe website zijn wij reeds begonnen met het verkopen van OHAUS laboratorium apparatuur. Het aanbod laboratoriumapparatuur bestaat uit vortex mixers, bovenroerders, (verwarmde) roerders, centrifuges, blokthermostaten en homogenisatoren. 

 

Om te vieren dat wij vanaf heden ook OHAUS laboratorium apparatuur verkopen geld er tot en met 30-9-2023 een introductiekorting van 10% op alle OHAUS laboratoriumapparatuur!

Live Demo

Ontdek zelf de mogelijkheden van ons meest geavanceerde bewakingssysteem.

Door op “LOG IN” te drukken wordt een nieuw venster geopend. Gebruik onderstaande gebruikersnaam en wachtwoord om toegang te krijgen tot de demo-omgeving.

Gebruikersnaam: Gebruikersnaam

Wachtwoord: Wachtwoord