Re5al sponsort het Diakonessenhuis tijdens de Roparun 2024

Van 18 t/m 20 mei 2024 heeft het Diakonessenhuis voor de 25e keer deelgenomen aan de Roparun, een estafetteloop van Noord-Frankrijk naar Rotterdam. 

De Roparun is een uitdagende non-stop estafetteloop waarbij hardlopers in estafettevorm 532 kilometer afleggen, begeleid door fietsers die zorgen voor veiligheid en navigatie. Gedurende de run krijgen de teamleden korte rustpauzes voor eten, massages en transport naar de volgende wisselpunten. Het evenement is een ware uitputtingsslag, vooral door het gebrek aan slaap en de intensieve fysieke inspanning.

Re5al heeft het Diakonessenhuis gesponsord tijdens deze jaarlijkse Roparun, waar het team tijdens het pinksterweekend haar indrukwekkende prestatie heeft geleverd. In minder dan 2 dagen hebben zij al hardlopend de afstand van 532 kilometer afgelegd.

8 juni werd de volledige opbrengst van het Diakonessenhuis bekend gemaakt wat uit kwam op een recordbedrag van € 55.841,53. Dit bedrag is vervolgens in zijn volledigheid gedoneerd aan Stichting Roparun, een stichting die zich onder het motto “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer toegevoegd kunnen worden aan het leven” inzet om het leven van mensen met kanker, voor zover mogelijk, te veraangenamen.

Re5al is trots om het Diakonessenhuis te hebben mogen sponseren en feliciteert hen met hun geweldige prestatie en bijdrage aan een betere zorg voor mensen met kanker.

Live Demo

Ontdek zelf de mogelijkheden van ons meest geavanceerde bewakingssysteem.

Door op “LOG IN” te drukken wordt een nieuw venster geopend. Gebruik onderstaande gebruikersnaam en wachtwoord om toegang te krijgen tot de demo-omgeving.

Gebruikersnaam: Gebruikersnaam

Wachtwoord: Wachtwoord