Draadloze temperatuurregistratie

Draadloze temperatuurregistratie

Notion Lite

Draadloze temperatuurregistratie is de ideale oplossing voor het meten en registreren van temperaturen. Denk hierbij aan: apotheken, laboratoria, horecagelegenheden, supermarkten, enz. Dit cloud-based systeem is eenvoudig in gebruik en biedt directe toegang tot real-time data en alarmen. Met één druk op de knop zijn rapporten af te drukken. Bij een alarm wordt u gewaarschuwd via email en (optioneel) SMS. Tevens is de netwerkontvanger voorzien van een akoestisch alarm.

De temperatuur sensoren hebben een meetbereik van -30ºC tot +50ºC (-40ºC tot +70ºC voor externe voeler). De sensoren zijn geschikt voor directe plaatsing in bijvoorbeeld koelkasten en vriezers (geen aanpassingen nodig).

Naast de standaard temperatuursensoren zijn er ook deursensoren leverbaar. Hiermee kan gemeten worden hoe lang een deur open staat of dicht is.

Notion Pro

Notion Pro is de opvolger van System5. Het aantal zenders is onbeperkt en naast temperatuurregistratie is het ook mogelijk om bijvoorbeeld luchtvochtvochtigheid, CO, CO2, druk enz. te meten en te registreren. Uiteraard zijn er ook uitgebreide alarmeringsmogelijkheden.

Data wordt draadloos verzonden naar een netwerk ontvanger en alle data is direct inzichtelijk. Elke Notion Pro zender heeft een groot radiobereik met behulp van betrouwbare draadloze technologie. Alle zenders hebben ook een eigen geheugen voor data-opslag.

Via de gebruiksvriendelijke web-based software kan de gebruiker het systeem geheel naar eigen wens instellen

Voor meer informatie over de nieuwe IceSpy systemen, klik hier.