Temperatuurkalibratie voor laboratoria

In een laboratorium is het belangrijk dat de meetmiddelen voor o.a. temperatuur regelmatig gecontroleerd worden. Re5al neemt u deze zorg uit handen!

 

Controle

Afwijkingen in de temperatuurmeting kunnen gevolgen hebben voor onderzoeksresultaten. Dat geldt voor zowel de temperatuur van het onderzoeksproces als de ruimte waarin gewerkt wordt. Ook zijn de gebruikte of geproduceerde producten vaak onderhevig aan bederf en dus aan een juiste temperatuur.

 

Herleidbaar

In alle gevallen is het van groot belang om de temperatuur te kunnen meten én te kunnen teruglezen. Re5al temperatuurbewaking zorgt voor een volledig herleidbare meting van het proces.

Afwijkingen

We doen echter meer:

Ook de temperatuurmeters kunnen in de loop der tijd gaan afwijken. Daarom controleren wij bij 95% van onze klanten jaarlijks alle thermometers en temperatuursensoren.

 

Gecertificeerd

Re5al is ISO 17025 gecertificeerd en RvA geaccrediteerd. We zijn dus volledig bevoegd om uw thermometers te controleren en te kalibreren. Onze meegeleverde kalibratierapporten zijn geldig voor alle bevoegde controlerende instanties.

Certificering rva

Advies

Denkt u aan aanschaf of uitbreiding van uw temperatuurbewaking? Of wilt u uw nieuwe of bestaande thermometers laten kalibreren? Neem contact op met onze specialisten, wij zorgen ervoor dat u aan de regels voldoet.


Bel Melanie of Arno op (088) 422 44 60 of ga naar ons contactformulier.

Live Demo

Ontdek zelf de mogelijkheden van ons meest geavanceerde bewakingssysteem.

Door op “LOG IN” te drukken wordt een nieuw venster geopend. Gebruik onderstaande gebruikersnaam en wachtwoord om toegang te krijgen tot de demo-omgeving.

Gebruikersnaam: Gebruikersnaam

Wachtwoord: Wachtwoord