Temperatuurbewaking in ziekenhuizen

Re5al levert temperatuurbewaking aan de meeste Nederlandse ziekenhuizen. Of dit ook voor úw instelling interessant kan zijn, leest u hieronder.

 

Risico

Temperatuurbewaking is op de eerste plaats het verkleinen van risico’s. Geneesmiddelen moeten binnen strikte temperatuur-grenzen bewaard worden, anders dreigt gevaar voor de volksgezondheid. Maar ook het risico van hoge kosten zorgt ervoor dat veel bedrijven en instellingen investeren in temperatuurbewaking.

 

Eenvoudig

Het gebruik van een systeem voor temperatuurbewaking is in ieder geval eenvoudig:

In iedere koelkast, stoof of vrieskist wordt een sensor geplaatst die draadloos verbonden is met software. Zo kunt u 24/7 overal ter wereld monitoren wat de status is van uw kostbare medicijnen of producten. U wordt zelfs gealarmeerd als er bijvoorbeeld ergens een deur open blijft staan.

Kalibratie

De service van Re5al beperkt zich niet tot levering van een kwalitatief hoogwaardig systeem. Onze eigen Kalibratie-afdeling komt desgewenst jaarlijks bij u langs om alle sensoren en het systeem te certificeren. Een geruststellende gedachte, als u moet voldoen aan ISO-, HACCP- of FDA normen. Re5al is zelfs RvA geaccrediteerd.

Diverse mogelijkheden

Temperatuurbewaking is niet alleen weggelegd voor ziekenhuizen met honderden sensoren in bedrijf. Er is al een enkele sensor die via USB uit te lezen is op uw eigen computer. Maar ook voor alles er tussenin heeft Re5al een oplossing.

 

Contact 

Wilt u ook uw risico beperken en potentiële kosten verlagen? Bel gerust met ons verkoopteam op (088) 422 44 60 of ga naar ons contactformulier.
ToegevoegdWij helpen u graag.

Live Demo

Ontdek zelf de mogelijkheden van ons meest geavanceerde bewakingssysteem.

Door op “LOG IN” te drukken wordt een nieuw venster geopend. Gebruik onderstaande gebruikersnaam en wachtwoord om toegang te krijgen tot de demo-omgeving.

Gebruikersnaam: Gebruikersnaam

Wachtwoord: Wachtwoord